A Ginger Lemon - Gingerbread Sour
TƏSVİRİ
Klassik viskiyə doğru əyləncəli, şən və zərif dönüş.


İNQREDİENTLƏR
50 ml (2 unsiya) Glenmorangie Lasanta
10 ml (1/3 unsiya) ədviyyat siropu
10 ml (1/3 unsiya) vanil siropu
20 ml (2/3 unsiya) limon siropu
2 damcı Angostura bitteri
3 damcı Bittermens Xococatl Mole Bitters bitteri
10 ml (1/3 unsiya) yumurta ağı

SONRA
Bütün inqredientləri kokteyl şeykerinə tökün.
Şeykeri buz kubları ilə doldurmaaq və 10-15 saniyə silkələmək.
Buz kubları ilə soyudulmuş bir qədəhə süzmək.
Ağ şokolada batırılmış zəncəfilli peçenye ilə bəzəmək.
MÜRƏKKƏBLİK
SİZ DƏ ZÖVQ ALA BİLƏRSİNİZ
GLENMORANGIE BAKIDA HARADAN ALMAQ OLAR