Şampan şərabının dequstasiyasından unudulmaz təəssüratları əldə etmək üçün, Moët & Chandon-un saxlanması, açılması və servis edilməsi ilə bağlı bütün suallarınıza cavab verəcək videolar seriyası. Moët & Chandon ilə hər andan maksimum həzz alın.
BİZİM QONAQLAR
Moët & Chandon şirkətinin nümayəndəsi Ethan Boroian, eləcə də xüsusi qonaqlarımız və Evimizin dostları Kamo Mafokwane və Pelayo Díaz-a qoşulun. Onlar sizinlə Moët & Chandon şüşəsindən maksimum həzz almağa kömək edəcək peşəkar məsləhətləri və əyləncəli faktları bölüşürlər.
EPİZOD 1 ŞÜŞƏNİ NECƏ DÜZGÜN SOYUTMAQ
MƏSLƏHƏT
İdeal temperatur: 7-12°C (44.6-53.6°F)
Şüşənin soyudulması: Buzla dolu qabda 15-30 dəqiqə Soyuducuda 4 saat
EPİZOD 2 NECƏ DÜZGÜN AÇMAQ VƏ SERVİS ETMƏK
MƏSLƏHƏT
Soyudulmuş şüşəni dəsmal ilə silin.
Folqanın yalnız üst hissəsini çıxarın.
Tıxacı tutaraq şüşəni 6 dəfə çevirin və tıxacın səliqəli şəkkildə ovcunuza düşməsinə izn verin.
Servis edin!
EPİZOD 4 ŞÜŞƏNİ NECƏ SAXLAMAQ
MƏSLƏHƏT
Şüşə üfüqi şəkildə yerləşdirilməlidir
Şüşəni qaranlıqda saxlayın
Temperatur dəyişikliyi olmadan
Saxlama müddəti: qeyri-vintaj üçün 2 ilə qədər, vintaj şampan şərabı üçün isə, 3 ilə qədər
EPİZOD 5 ŞÜŞƏNİN ÖLÇÜLƏRİ
MƏSLƏHƏT
Üç ölçüdə şüşə mövcuddur
STANDART, 750 ml - 6 qədəhə süzülür MAGNUM, 1500 ml - 12 qədəhə süzülür JEROBOAM, 3000 ml - 24 qədəhə süzülür