İDEAL SERVİS ETMƏ
Şampan şərabının dequstasiyasından unudulmaz təəssüratları əldə etmək üçün, Moët & Chandon-un saxlanması, açılması və servis edilməsi ilə bağlı bütün suallarınıza cavab verəcək videolar seriyası.
Moët & Chandon ilə hər andan maksimum həzz alın.
BİZİM QONAQLAR
Moët & Chandon şirkətinin nümayəndəsi Ethan Boroian, eləcə də xüsusi qonaqlarımız və Evimizin dostları Kamo Mafokwane və Pelayo Díaz-a qoşulun. Onlar sizinlə Moët & Chandon şüşəsindən maksimum həzz almağa kömək edəcək peşəkar məsləhətləri və əyləncəli faktları bölüşürlər.
EPİZOD 1
ŞÜŞƏNİ NECƏ DÜZGÜN SOYUTMAQ
MƏSLƏHƏT

İdeal temperatur:
7-12°C (44.6-53.6°F)

Şüşənin soyudulması:
Buzla dolu qabda 15-30 dəqiqə
Soyuducuda 4 saat
EPİZOD 2
NECƏ DÜZGÜN AÇMAQ VƏ SERVİS ETMƏK
MƏSLƏHƏT
  • Soyudulmuş şüşəni dəsmal ilə silin.
  • Folqanın yalnız üst hissəsini çıxarın.
  • Tıxacı tutaraq şüşəni 6 dəfə çevirin və tıxacın səliqəli şəkkildə ovcunuza düşməsinə izn verin.
  • Servis edin!
EPİZOD 4
ŞÜŞƏNİ NECƏ SAXLAMAQ
MƏSLƏHƏT

  • Şüşə üfüqi şəkildə yerləşdirilməlidir
  • Şüşəni qaranlıqda saxlayın
  • Temperatur dəyişikliyi olmadan
  • Saxlama müddəti: qeyri-vintaj üçün 2 ilə qədər, vintaj şampan şərabı üçün isə, 3 ilə qədər


EPİZOD 5
ŞÜŞƏNİN ÖLÇÜLƏRİ
MƏSLƏHƏT

Üç ölçüdə şüşə mövcuddur

STANDART, 750 ml - 6 qədəhə süzülür
MAGNUM, 1500 ml - 12 qədəhə süzülür
JEROBOAM, 3000 ml - 24 qədəhə süzülür

EPİZOD 6
FUDPERİNQ
MƏSLƏHƏT

  • Diqqətinizi duyğu və emosiyalarda cəmləyin
  • Duzlu dad şampan şərabının ətirini artırır.
  • Moët Impérial və suşinin dadına baxın
  • Saytdakı yemək və şərab bələdçimizlə tanış olun


Moët & Chandon
BAKIDA HARADAN ALMAQ