Bu punşun tarixi 1790-cı illərə gedib çıxır. Bu kokteyl o qədər məşhur idi ki, hətta 1808-ci ildə nəşr olunan İsveç kulinar kitabına belə daxil edilmişdi!
Punşun bu versiyası üçün biz məşhur fransız aşpazı Oqyust Eskofyeyə təşəkkür edirik.
İNQREDİYENTLƏR
1 yumurta ağı
25 ml ağ rom
20 ml ağ şərab
10 ml şəkər siropu
10 ml limon şirəsi
20 ml təzə portağal şirəsi
75 ml Moët & Chandon Brut Impérial
HAZIRLAMA ÜSULU
Yumurta ağını, rom, şərab, sirop, limon və portağal şirəsini buzla dolu şeykerə əlavə edib silkələyin.
Doğranmış buzdan bir top düzəldin və böyük bir bölməyə yerləşdirin.
İçkini qədəhlərə süzün və Moët Impérial ilə tamamlayın.
Portağal qabığı ilə bəzəyin və təbəssümlə servis edin.