Rosé Impérial
TƏRKİB
Qarışığın demək olar ki, yarısını təşkil edən Pino Nuarın intensivliyi üstünlük təşkil edir. Pino Menye yuvarlaqlıq verir, Şardone isə, digər iki üzümə bolluca zəriflik bəxş edir. İlindən asılı olaraq, ehtiyat şərabların 20-30%-i Moët Impérial Rosé şampan şərabının intensivliyini, incəliyini və konsistensiyasını tamamlayır.

ŞƏFƏQSAÇAN GÖRÜNÜŞ
Kəhraba işıltıları ilə bəzədilmiş parlaq çəhrayı.

ƏTİR
Şux və intensiv buket qırmızı meyvələrlə doludur: çiyələk, moruq, albalı və s. Sonra, qızılgül ləçəklərinin səpintisi, yüngül bibər çalarları ilə vurğulanan çiçək nüansları ilə ruhlandırır. Çiyələk, moruq, qırmızı qarağatın ifadəli, intensiv və çevik dadı: qırmızı giləmeyvələrin şirəli və davamlı notları damaqda partlayır, onlara ətli, sonra isə davamlı şaftalı qoxuları qoşulur.Sonrakı dad incə bibər və nanə notlarının təravəti ilə yaradılır.

DOZAJ 7-9 q/litr - Brut şampan şərabı
SAXLANMA MÜDDƏTİ 21 ay
DİSQORCEMENTDƏN SONRA SAXLANMA 3 ay
DEQUSTASİYA QEYDLƏRİ
RƏNG
Moët Impérial Rosé şampan şərabı çoxsaylı qırmızı, çəhrayı və kəhrəba çalarlarını, parlaq karamel almasını, nanə yarpaqlarından ibarət yaşıl buketi, şüyüdü, reyhan və verbenanı, qara bibər dənələrinin bir anlıq görünüşünü xatırladır.
TEKSTURA
Yüngül acılıq ilə vurğulanan yumşaq teksturalara can atma. Türbonun zərif yumşaqlığı. Zərif qırmızı giləmeyvənin iştahlı duyğusu.
OLMAZ
  • Desertlər.
  • Dənizin güclü və üstünlük təşkil edən tamı.
  • Güclü, acı turşuluq: kaperslər, duzlu xiyar, limon...
  • Çox acılı və ya acılıq verən ədviyyatlar.
  • Yaşıl tərəvəzlərin əksəriyyəti, cəfəri və ya salat üçün ədviyyə, yaşıl zeytunlar.
  • Şəkər, bal, çox şirin meyvələr.
  • Süd, qaymaq.
OLAR
  • Ən əsası - intensivlik, harmoniya, yumşaqlıq və zərifliyin düzgün balansını tapmaqdır.
  • Çiy və ya qrildə yüngül şəkildə bişirilmiş qırmızı ət.
  • Ratatuy, balqabaq, qara zeytun kimi, al-əlvan yay tərəvəzləri.
  • Dəniz balığı, molyusklardan biskvit. Balzamik sirkəsindən bir qədər turşluq.
  • Təzə yaşıl otlar.
  • Təzə, ləzzətli qırmızı giləmeyvələrdən qarnir.
  • Bir az acılıq.
İLHAM
Pino Narın ən yaxşı keyfiyyətlərini göstərir

Dəniz balığı hesab edilən kefal, bu qarışıqda üstünlük təşkil edən Pino Nuarın ən yaxşı keyfiyyətlərini ortaya çıxarır. Balsamik sirkə şirinlik və turşuluq əlavə edir, qızılgül üçün əla tərəfdaş olan nanə isə təravət notu ilə dadı tamamlayır.и.
QIRMIZI KEFAL, MODENA BALZAMİK SİRKƏSİ VƏ NANƏ İLƏ
Noxudun şirinliyi

Bu heyrətamiz cütlüyün mərkəzi inqrediyenti ən şirin yaşıl noxuddur.

Bununla belə, bu birləşmənin effektivliyi, əsasən midiyaların Pino Nuar və Menyeni aktivləşdirən bir qədər ədviyyatlı, duzlu elementi ilə önə çıxır, limonqrass isə qarışıqdakı Şardoneni açır.
RAVİOLİ, NOXUD, KARRİ MİDİYASI VƏ LEMONQRASS ESPUMASI İLƏ
Vegetarian yeməyi.
QARA POMİDORLARDAN TATİN
Qəlyanaltı
KÜRÜ, İRİ DUZ VƏ ZEYTUN YAĞI İLƏ MAL ƏTİNDƏN TARTAR
Moët & Chandon
BAKIDA HARADAN ALMAQ