Ice Impérial
TƏRKİB
Bu qeyri-ənənəvi şampan şərabının diqqətlə düşünülmüş qarışığı intensiv meyvə ətirlərinə malik olan şərab üçün bucaqlı Pino Nuardan (40-50%) və yüksək dozajı özündə mükəmməl şəkildə tarazlayan çərçivədən ibarətdir. Palitranın orta hissəsində isə, yuvarlaq və ətli Menye (30-40%) Ice Impérial şampan şərabına zənginlik və yumşaqlıq verir. Nəhayət, Şardone (10-20%) kəskin turşuluq gətirir və təravətləndirir.

XARİCİ GÖRÜNÜŞÜ
Kəhrəba işıtlıları olan tünd qızılı rəng

İNTENSİV MEYVƏ ƏTRİ
İlk notlar tropik meyvələrin - manqo və ananasın güclü ətri ilə başlayır. Daha sonra onlar nektarin kimi çərdəkli meyvələrin bolluğuna yer verir və nəhayət orijinal moruq notuna keçirlər.

ŞİRİNİ VƏ TƏRAVƏTİ BİRLƏŞDİRƏN DAD.
Təzə meyvə salatının ətli və dadlı dolğunluğundan sonra karamel və heyva jelesinin şirinliyi gəlir. Qreypfrut və zəncəfilin təzə turşuluğu damaqda şux hissiyat yaradır.

DOZAJ 45 q/litr - Demi-Sec şampan şərabıI
SAXLANMA MÜDDƏTİ 18 ay
DİSQORCEMENTDƏN SONRA SAXLANMA 3 ay
DEQUSTASİYA QEYDLƏRİ
RƏNG
Üç buz kubu ilə servis olunan Ice Impérial şampan şərabı qar, kokos və ya Comice armudu kimi ağ çalarları ortaya çıxarır. Sonra sarı meyvə çalarları peyda olurlar: bir parça ananas, şaftalı, manqo. Paralel olaraq, Granny Smith almasının dolğun yaşıl rəngi və və yumşaq yaşıl qönçəsi açılır.
TEKSTURA
Onlar istər-istəməz təəccüblü, qeyri-ənənəvi, qeyri-rəsmi və gözlənilməz olacaqlar. Meyvə və tərəvəzlər, hər bir parçaya kubizmdən ilhamlanmış tekstura vermək üçün, sənətkar tərəfindən son dərəcə diqqətlə kəsilirlər: toplar, kiçik kublar, üçbucaqlar və s. Tekstura seçimi onların nə qədər şirin və ya hamar olmasından asılıdır. Şirəli teksturalar, həmçinin gözə çarpan təzad yaradan şeylər daha uyğun gələcəklər.
OLMAZ
  • Qırmızı rənglər.
  • Həddindən artıq yetişmiş meyvələr.
  • Kompotlar.
  • Qızardılmış ət.
  • Gərəksiz yağ.
  • Bilinən və ya olduqca ənənəvi yemək hazırlama üsulları.
  • Ağır, yağlı qızartma.
  • İzafi dəniz və ya turşuluq tamı.
  • Ağızdakı şirin dadla təzad təşkil etməsi üçün duz.
OLAR
  • Yeniliyi, spontanlığı və orijinallığı təmsil edən bu şampan şərabı gözlənilməz inqrediyentlərə yol açır.
  • Ləziz yeməklər deyil, gözlənilməz qəlyanaltılar.
  • Unudulmaz, möhtəşəm piknik.
  • Tekstrura vermək üçün kəsilmiş mükəmməl yetişmiş, təzə meyvələr.
  • Şirinlik notu verən element.
  • Qızdırılmadan bişirmə (marinadlar, seviçe).
  • Ekzotik ədviyyatlar (kokos südü və laym).
  • Cəsarət notları olan meyvə jelatininə əsaslanan preparatlar.
  • Yağlılıq effekti olmayan xırtıldayan qızardılmış yeməklərin cənnət hissi: kadaif, Koreya suxarıları, yüngül tempura.
  • Meyvələrdən suşi.
  • Təzə pendirlər: feta, mozzarella, burrata, təzə keçi pendiri meyvələrlə.
İLHAM
Qəlyanaltı.
KƏRƏVİZ, MANGO, ESPELETT BİBƏRİ İLƏ MUSSELİN
Qəlyanaltı.
RUKKOLA, QUAKAMOLE, YAŞIL POMİDORDAN BİSKVİT
Moët & Chandon
BAKIDA HARADAN ALMAQ