ŞƏRABÇILIQ SƏNƏTİ MOËT & CHANDON
ÜZÜMLÜKLƏRDƏN ŞÜŞƏYƏ QƏDƏR 7 FƏSİLDƏN İBARƏT TARİX
FƏSİL 2:
ÜZÜM SORTLARI
Bütün şampan şərablarımızın istehsalı üçün üç əsas üzüm sortundan istifadə edilir: Pino Nuar, Pino Menye və Şardone.

Benoit Gouez onların xüsusiyyətlərindən danışır.
FƏSİL 3:
MƏHSUL YIĞIMI
Fəaliyyətimizin bəhrəsini əldə etmək üçün, bölgədəki insanların töhfəsinə ehtiyacımız var.
Moët və Chandon komandaları bu sehrli an haqqında danışırlar.
FƏSİL 4:
QARIŞDIRMA
Qarışdırma sənəti, Moët & Chandon stilini mükəmməl şəkildə ifadə edən şərabı yaratmaq üçün müxtəlif bölgələrin şərablarının və üzüm sortlarının, hətta müxtəlif illərin şərablarının seçilməsini və harmonizasiyasını tələb edir.

Benua Quez, Mari Kristin Osselin və Amin Qanemin bu əlamətdar enologiya sənəti haqqında söylədiklərinə qulaq asın.
FƏSİL 5:
YETİŞMƏ
Şüşələr zirzəmilərin dərinliklərində uzun müddətli yetişmə dövrü keçir. Bu əsas mərhələni kəşf edin.
FƏSİL 6:
TIXACLAMA
Yetişmə müddəti bitdikdən sonra şüşələr qablaşdırılmağa hazırlanır.

Bu unikal anı kəşf edin
FƏSİL 7:
TIXACIN AÇILMASI
Yetişmə və təmizlənmə müddətindən sonra, şüşələri şəffaflaşdırmaq üçün distillə edirlər. Şüşə son tıxacla bağlanır.
Şampan şərabı istehsalının bu son mərhələsini kəşf edin.
Moët & Chandon
BAKIDA HARADAN ALMAQ