USTALARIMIZ
Evin əsas sərvəti - məftun sənətkarlar, öz işinin ustalarıdır.
ÜZÜMÇÜ
Torpağın sağlamlığı. Tənəklərimiz. Konyaklarımız.

“Bizim missiyamız təkcə bu gün konyak istehsal etmək deyil, torpağı, zəngin irsi gələcək nəsillərə ötürməkdir”. Matilda Buasso, Hennessy şirkətinin üzüm tənəklərinin yetişdirilməsi şöbəsinin rəhbəri

Hennessy üzüm bağlarına cavabdeh olan üzümçülərimiz davamlı inkişaf prinsiplərinə uyğun olaraq, istehsalın yüksək keyfiyyətini təmin etməyə çalışırlar. Torpağı sağlam saxlamaq və üzüm bağlarımızın uzunömürlülüyünü təmin etmək, üzümçülərimiz üçün hər addımda ətraf mühiti qorumaq qədər vacib şərtdir. Biri olmadan digəri mövcud ola bilməz.
DİSTİLLƏ ÜZRƏ MÜTƏXƏSSİS
Hər şüşənin əsasında şərab zavodu dayanır.

Hennessy konyaklarının istehsalı üçün istifadə edilən eaux-de-vie-nin keyfiyyətinə şərab zavodunun meneceri cavabdehdir. O, usta komandası ilə birlikdə distillə prosesini başlanğıcından sonuna qədər idarə edir. Qanunverici normalara riayət etməkdən tutmuş öz ciddi standartlarımıza uyğunluğa qədər.

Region və distillə prosesi haqqında dərin biliklər bizə ənənələrə hörmət və yenilikləri tətbiq etməyə imkan verir.
ÇƏLLƏKÇİ
Ağac emalı üzrə ustalıq.

"Bu, duyğusal bir sənətdir. Qovrulmu. şam, vanil qoxusu mövcuddur... Biz toxunma, görmə, qoxu hisslərinə güvənirik". Matyu Syurvuz, çəlləkçi

Yeni çəlləklərin hazırlanması və bizim aux-de-vie-mizin saxlandığı köhnə çəlləklərə qulluq səbr, dəqiqlik və ağacla işləmək sahəsində mütləq ustalıq tələb edir. Nəsildən-nəslə ötürülən bu biliklər tələskənliyi qəbul etmirlər.
ZİRZƏMİ USTASI
Detallara sadiqlik.

"Bu. sənətkarlıq yanaşması tələb edən əl işidir". Jaki Furne, de Şe agenti

Zirzəmilərin və bizim əvəzsiz eau-de-vie kolleksiyamızın mühafizəsi de chais və ya zirzəmi üzrə agentlərimizə həvalə olunur. Onlar əsrlər boyu nəsildən-nəslə ötürülən bəzi xüsusi texnikalardan istifadə edərək, qayğı, dəqiqlik və nizam-intizam hissini təcəssüm etdirirlər.
XƏTTAT
Möhkəm əl və iti göz.

"Çəllək hazır olduqdan sonra, ona ən son toxunan şəxs, şübhəsiz ki, mən oluram". Filip Praud, xəttat

Hennessy-nin prestijli zirzəmilərindəki hər cərgədə yerləşən ilk çəlləyə peşəkar xəttat tərəfindən tarix və mənşə göstərilən yazı həkk edilir. Şrift Ev üçün unikaldır.
Viski eyni çəlləkdə uzun müddət saxlanılmadığı üçün, o, başqa bir çəlləyə süzüldükdə bu yazılar təbaşirlə asanlıqla silinir.
PEŞƏKAR CƏMİYYƏT
Hennessy şirkətində hər şey güclü münasibətlər üzərində qurulub.

"Ofis və terruarı növbələyərək, demək olar ki, hər gün bir çox peşəkarlarla görüşürəm. Bu, ildə 500-ə yaxın texniki səfər deməkdir". Mikael Annero, üzümçülük əlaqələri üzrə direktor

Mən, Evlə tərəfdaşlarımız - şərab istehsalçıları və bouilleurs de cru - müstəqil lisenziyalı distilyatorlar arasında əlaqələndiriciyəm.
Kənd təsərrüfatı, üzümçülük və enologiya bilikləri ovxarlı dinləmə bacarıqları ilə tamamlanır. Birlikdə işləyərək, onlar Hennessy konyaklarının ən yüksək keyfiyyətini təmin etməyə çalışırlar. Bu əlaqələr son dərəcə vacibdirlər.
haradan almaq olar
© Master Blend 2015-2023
All rights reserved
Hennessy Evi
Kolleksiya
Satın almaq