8 NƏSİL
Renaud Fillioux de Gironde təbiətə olan sevgisini əmisi, yeddinci nəsil Hennessy kupaj ustası Yann Fillioux ilə bölüşür.
Konyak ətrafındakı meşələri saatlarla tədqiq edən ağsaqqal, ən güclü alət - burun haqqında öz biliklərini bölüşür. Bu gəzintilər zamanı, eləcə də dequstasiya komitəsində işlədiyi 10 il ərzində Renaud səkkizinci nəsil Hennessy kupaj ustası kimi gündəlik istifadə etdiyi bacarıqlara yiyələnib.
HƏR GÜN SAAT 11-DƏ
Artıq iki əsrdir ki, dequstasiya komissiyası hər gün səhər saat 11-də toplanır.
Onlar hər bir eaux-de-vie-ni son dərəcə dəqiqliklə dequstasiya edir, sonra onu ciddi keyfiyyət standartlarına uyğun olaraq seçir və ya rədd edirlər.
Seçilmiş şərabların saxlanma prosesini təmin etmək üçün, onlar ildə ən azı bir dəfə dequstasiyadan keçirlər.
MİSİLSİZ KİTABXANA
Bu gün Hennessy-nin zirzəmilərində minlərlə müxtəlif eaux-de-vie saxlanılır - bu, dünyanın ən böyük kitabxanalarından biridir. Onların hər biri unikaldır, əvvəlki kupaj ustaları tərəfindən diqqətlə seçilib, sonra yetişmək üçün saxlanılıb, lakin hər il dequstasiyadan keçirilirlər. Ehtiyatımızdakı hər bir eau-de-vie unikaldır və o, kupaj ustasının istifadə edə biləcəyi hədsiz-hüdudsuz kolleksiyaya çevirilir.